Ice Watch dětské hodinky růžové jednorožci 022691

Kód: 022691
Dárek zdarma
Značka: Ice-Watch
990 Kč –25 %
Ice Watch dětské hodinky růžové jednorožci 022691
990 Kč –25 % 742 Kč
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
22.10.2024
Možnosti doručení

Stylové, praktické a odolné dětské hodinky s obrázkem jednorožce od Ice-Watch.

Detailní informace

Detailní popis produktu

S těmito dětskými hodinkami značky Ice-Watch se žádná malá princezna nudit nebude. Hravý motiv jednorožce a hvězdiček zaujme, a tyto hodinky se stanou oblíbenou součástí každého outfitu.

 

Číselníku jemné růžové barvy dominují bílé číslice umístěné v tmavě růžových kolečkách. S růžovým pozadím pěkně ladí decentní logo značky. Na těchto hodinkách také zcela vynikají ručky růžové, šedé a bílé barvy. Číselník je poté vsazen do kulatého plastového pouzdra růžové barvy o velikosti 32 mm, které je uchyceno k nylonovému pásku růžové barvy se symboly jednorožců a bílých hvězdiček.

 

Chod těchto hodinek je řízen spolehlivým a přesným Quartz strojkem, který je pro svoji preciznost vyhlášen po celém světě. Číselník je chráněn minerálním sklíčkem, a tak i přes veškerá prožitá dětská dobrodružství hodinky zůstanou dlouho krásné.

 

Potěšte svoji malou princeznu a darujte ji tyto neobyčejné hodinky. V našem sortimentu najdete také další krásné dětské šperky.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Dětské hodinky
Hmotnost: 0.114 kg
Barva číselníku: Růžová
Barva pouzdra: Růžová
Materiál pouzdra: Plast
Průměr pouzdra: 32
Barva řemínku: Růžová
Materiál řemínku: Nylon
Sklíčko: Minerální
Strojek: Quartz
Vodotěsnost: 30 m (3 ATM)
Styl: Módní
Určení: Dětské
Tvar číselníku: Kulatý
Zobrazení času: Analogové
MOC_EUR: 39

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
   

 

Pestrobarevnými kousky rozveseluje svět hodinek belgická značka, jejíž designéři každý rok přicházejí s hodinkami mnoha stylů pro ženy, muže i děti. Ať už hledáte něco minimalistického, sportovního, romantického, stylu urban nebo glamour, u Ice-Watch máte na výběr. V širokém portfoliu značky najdete doplňky, které budou ladit s vaším životním stylem a jsou vhodné pro každou aktivitu. Navíc se můžete spolehnout i na jejich prvotřídní provedení.