Ice Watch dětské hodinky růžové srdce 022690

Kód: 022690
990 Kč
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
11.9.2024
Možnosti doručení

Roztomilé dětské hodinky značky Ice-Watch se srdíčky potěší nejednu malou slečnu, ať již jako dárek k narozeninám nebo k Vánocům, či jiné příležitosti.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Každá malá slečna si přeje mít šperky a doplňky jako princezna. S hodinkami značky Ice-Watch se toto přání vyplní. Růžový odstín kombinovaný s červenou barvou a něžnými srdíčky z těchto hodinek činí nepřehlédnutelný doplněk.

 

S číselníkem růžové barvy velmi pěkně ladí bílá barva číslic zasazená do červených koleček, která usnadňují časovou orientaci. Číselníku dominují ručky v růžové, červené a bílé barvě. Na pozadí vystupuje decentní logo značky v růžové barvě. Číselník je poté vsazen do kulatého plastového pouzdra barvy červené o velikosti 32 mm, které je uchyceno k nylonovému pásku růžové barvy se symboly větších červených a menších bílých srdíček.

 

Chod těchto hodinek je řízen spolehlivým a přesným Quartz strojkem, který je pro svoji preciznost vyhlášen po celém světě. Číselník je chráněn minerálním sklíčkem, a tak i přes veškerá prožitá dětská dobrodružství hodinky zůstanou dlouho krásné.

 

Udělejte své malé princezně radost těmito nádhernými hodinkami. V našem sortimentu najdete další krásné dětské šperky a doplňky. Přesvědčte se.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Dětské hodinky
Hmotnost: 0.113 kg
Barva číselníku: Růžová
Barva pouzdra: Červená
Materiál pouzdra: Plast
Průměr pouzdra: 32
Barva řemínku: Růžová
Materiál řemínku: Nylon
Sklíčko: Minerální
Strojek: Quartz
Vodotěsnost: 30 m (3 ATM)
Styl: Módní
Určení: Dětské
Tvar číselníku: Kulatý
Zobrazení času: Analogové
MOC_EUR: 39

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
   

 

Pestrobarevnými kousky rozveseluje svět hodinek belgická značka, jejíž designéři každý rok přicházejí s hodinkami mnoha stylů pro ženy, muže i děti. Ať už hledáte něco minimalistického, sportovního, romantického, stylu urban nebo glamour, u Ice-Watch máte na výběr. V širokém portfoliu značky najdete doplňky, které budou ladit s vaším životním stylem a jsou vhodné pro každou aktivitu. Navíc se můžete spolehnout i na jejich prvotřídní provedení.