Ice Watch detské hodinky modrej planéty 022692

Kód: 022692
Darček zadarmo
Značka: Ice-Watch
€39,21 –25 %
Ice Watch detské hodinky modrej planéty 022692
€39,21 –25 % €29,39
Skladem (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
23.10.2024
Možnosti doručenia

Každý malý dobrodruh by mal vedieť, koľko je hodín. Farebné detské hodinky Ice-Watch s vesmírnym motívom uľahčujú orientáciu v čase.

Detailné informácie

Podrobný popis

Máte doma malého milovníka vesmíru? Na cestách za dobrodružstvom mu nesmú chýbať moderné a odolné hodinky Ice-Watch s motívmi planét.

Na tmavomodrom ciferníku veľmi pekne vyniknú biele číslice v svetlomodrých kruhoch a logo značky v hornej časti ciferníka. Veľké číslice umožňujú ľahkú orientáciu v čase, rovnako ako svetlomodré, biele a žlté ručičky. Ciferník je zasadený do modrého plastového puzdra s priemerom 32 mm a modrým nylonovým remienkom, na ktorom vyniknú jednotlivé planéty.

Chod týchto hodiniek riadi spoľahlivý a tichý strojček Quartz , ktorý je celosvetovo známy svojím presným chodom. Ciferník je chránený pred znečistením a poškodením minerálnym sklíčkom, takže tieto hodinky zostanú krásne bez ohľadu na to, aké dobrodružstvá s nimi podniknete.

Darujte svojmu malému nezbedníkovi tieto krásne hodinky Ice Watch a pozrite si ďalšie detské hodinky a šperky v našej ponu ke.

Dodatočné parametre

Kategória: Detské hodinky
Hmotnosť: 0.114 kg
Farba ciferníka: modrá
Farba puzdra: modrá
Materiál puzdra: plastové
Priemer puzdra: 32
Farba remienka: modrá
Materiál remienka: Nylon
Sklíčko: minerálne
? Strojček: quartz
Vodotesnosť: 30 m (3 ATM)
Štýl: Módne
Určenie: Detské
Tvar pouzdra: Kulatý
Zobrazenie času: Analógové
MOC_EUR: 39

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:
   

 

Pestrofarebnými kúskami rozveseľuje svet hodiniek belgická značka, ktorej dizajnéri každý rok prichádzajú s hodinkami mnohých štýlov pre ženy, mužov aj deti. Či už hľadáte niečo minimalistického, športového, romantického, štýlu urban alebo glamour, u Ice-Watch máte na výber. V širokom portfóliu značky nájdete doplnky, ktoré budú ladiť s vašim životným štýlom a sú vhodné pre každú aktivitu. Navyše sa môžete spoľahnúť aj na ich prvotriedne prevedenie.